Navigatie

Bier

Leuntje &  Merien Bier


Dit bier is een fruitig, bitter blond bier met een frisse grapefruitsmaak is bijzonder lekker en dorstlessend.
Maar het meest unieke aan dit bier is dat mensen die dit bier kopen eigenlijk een kunstwerkje kopen en er bovendien nog veel meer kunst mee kunnen winnen via leuke elementen op en aan het flesje. We werken namelijk met kleine oplages van 2000 flesjes per batch en elke batch heeft een ander etiket. Ook worden diverse flessen per batch voorzien van originele handtekeningen. Voor de vele “die hard” fans van Leuntje & Merien wordt daardoor elk flesje een regelrecht collectors item. Bovendien zullen we onder enkele doppen per batch een kenmerk aanbrengen waardoor deze doppen recht geven op een originele zeefdruk, tekening of schilderij van Leuntje & Merien. 


Voor zowel de Horeca als de Zeeuwse souvenir- en kadowinkels is Leuntje & bier interessant. Met de origineel handgetekende sixpack sleave maakt een super origineel cadeau maar uiteraard kun je met losse flessen zelf ook leuke kleinere of grotere pakketten samenstellen. Unieke glazen en bijhorende viltjes maken het hele pakket verder compleet.

Prijzen bier

Per stuk: €3.50

per doos 24 stuks: € 75

verpakt in orginele 6 pack voorzien van een kleine orginele tekening. Leuk kadootje om te geven en nog leuker om te krijgen. Prijs €17,50 bestellen via 06 43555923 af te halen Korhoen 4 Heinkenszand.

© 2018 - 2020 Hament Art Productions | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel