Navigatie

Kunst op maat

Ontwerp uw eigen kunstwerk

Laat een persoonlijk en uniek schilderij of tekening van je familie, gezin, vrienden of collega maken. Uit ervaring weten we dat een dergelijk zeer persoonlijk kunstwerk enorm gewaardeerd wordt en soms zelf emotioneel wordt ontvangen. Ook origineel om als zakelijk (afscheids-) cadeau of relatiegeschenk te geven. Weer eens wat anders dan de fles champagne, dinerbon of weekendje weg.

Voorbeeld

Onderstaand voorbeeld van een geschenk gegeven door een Zeeuws stel aan hun Brabandse vrienden met 2 dochters en waarvan de vrouw kapster is en de man werkzaam in de telefonie. De man houdt van een glaasje wijn, dobbelen, NAC Breda en wielrennen. De vrouw is dol op katten, haar werk en houd ook van Zeeland. De 2 boerenzonen zijn de kinderen van de Zeeuwsche vrienden en zij staan er zelf ook op.  Deze orginele en unieke potloodtekening is persoonlijk cadeau voor het leven en uiteraard kunt u ook een aquarel of schilderij krijgen.

BAS 2.jpgWerkwijze

U kunt telefonisch of via de e-mail aangeven of u een tekening, aquarel of schilderij wenst en wat de afmetingen moeten zijn. Ook geeft u aan welke onderwerpen u verwerkt wilt hebben in de tekening of het schilderij. Hierbij kunt u denken aan samensteling van gezin, werkvloer, hobbies, gewoontes, (on)hebbelijkeden, dierbare zaken etc etc. U krijgt dan binnen 2 werkdagen een voorstel met daarin de prijs en hoe het er ongeveer komt uit te zien en een datum wanneer het klaar kan zijn. 

Neem rustig vrijblijvend contact op voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen.

 


Hament Art Productions

tjhoondert@zeelandnet.nl

06 43555923

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2018 - 2020 Hament Art Productions | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel